Renovering

Renovering i Bramming og Esbjerg omegn

Er din bolig begyndt at falme lidt eller trænger den til en kærlig hånd?

Så vil vi hos Mørck.dk anbefale at du få lavet en renovering. Hos Mørck.dk har vi stor erfaring med diverse former for renovation af blandt andet boliger. Vi har hjulpet mange af vores kunder i Bramming og Esbjerg omegn med alverdens typer af renoveringsopgaver, så vi er sikre på, at vi også kan varetage din. Så hvis du mangler en kvalitetsbevidst handyman til at give din bolig en overhaling, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Med en renovering øger du ejendomsværdien

Når du vælger at få lavet en renovering af din bolig, så er det ikke kun det visuelle aspekt der forbedres. En renovering er også med til at øge ejendomsværdien, og dermed salgsværdien, hvis du en dag skal sælge din bolig.

Selvom du ikke planlægger at skulle af med huset, lejligheden eller sommerhuset, er det alligevel altid positivt og en klar fordel at have en god ejendomsværdi.

Hvad koster en renovering?

Alt efter hvad der skal renoveres, så afhænger prisen altid af, hvad der skal laves og omfanget af den pågældende opgave. Hos Mørck.dk varetager vi en bred vifte af renovationer, så vi vil altid sørge for at finde den bedste pris til dit projekt uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Når du indgår et samarbejde med os, så får du en samarbejdspartner, som gået meget op i kommunikationen igennem hele forløbet. Vi ved, at gennem en tæt dialog, så sikrer vi at der ikke opstår nogen misforståelser eller uheldige overraskelser. Vi varetager både små og store opgaver.

Kontakt os og høre mere om vores renovering

Hvad end du har brug for råd eller vejledning, eller du blot ønsker at vi skal lave en større eller mindre renovering, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 53 37 48 30 eller sende os en mail på maxmorchs@gmail.com.

Budget

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.

Standard

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.

High Class

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.