Tilbygning og ombygning

Få en smuk tilbygning eller ombygning i Bramming og Esbjerg omegn

Er det begyndt at være småt med pladsen og har du overvejet en tilbygning eller en ombygning af boligen?

Så tøv ikke med at tage kontakt til Mørck.dk. Vi står klar til at varetage opgaven for vores kunder i Bramming og Esbjerg omegn. Vi laver flotte tilbygninger i form af vores smukke annekser. Så står du og mangler en professionel handyman, til at varetage dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Få mere plads i boligen med en tilbygning eller ombygning

Den typiske grund til at folk ønsker sig en tilbygning er, at det kan skabe mere plads eller udnytte den allerede eksisterende plads i boligen. Vi varetager med glæde både til- og ombygninger, så du kan få mere plads i boligen.

En fordel ved at få lavet enten en til- eller ombygning til sin bolig er, at man med alt den ekstra plads slipper for at skulle ud og kigge på et helt nyt hus, da en til- eller ombygning oftest er langt billigere. Med alt den ekstra plads er det også plads til at indtænke familieforøgelse eller et ekstra værelse.

Ydermere er både om- og tilbygninger også en god investering. Udover at det kan være en godt for ens egen hverdag, så kan det også være godt for fremtiden, da en ombygning eller tilbygning kan være med til at øge ejendomsværdien.

Brug en af vores smukke annekser som tilbygning

Hos Mørck.dk tilbyder vi tilbygninger i form af smukke annekser, som vi bygger helt fra bunden. Med vores annekser får du rig mulighed for at få et ekstra rum, et nyt kontor eller noget helt tredje. Hvad du vælger at bruge vores smukke annekser til, er op til dig og mulighederne er uendelige. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi leverer vores annekser færdigsamlet, så du og din familie kan gå i gang med at indrette det med det samme. Vores annekser kan både sættes op af huset eller bruges som en hel separat bygning i haven.

Lad os stå for din til- eller ombygning

Hos os spiller det ingen rolle om der er tale om store eller små opgaver. Uanset om der er er tale om en mindre ombygning, da man f.eks. ønsker at udnytte sine kvadratmeter bedre, eller om der skal bygges en større tilbygning på grund af familieforøgelse, så står vi klar til at varetage opgaven.

Kontakt os og høre mere om til- og ombygninger

Hvad end du har brug for råd eller vejledning, eller du blot ønsker at vi skal bygge et af vores annekser til en tilbygning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 53 37 48 30 eller sende os en mail på maxmorchs@gmail.com.

Budget

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.

Standard

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.

High Class

Priser fra 9.000 kr. pr. m2.